Klimatkompensera din beställning!

Spread the love

Klimatkompensation är något man gör för sånt man måste göra och inte själv kan undvika att skapa utsläpp i. Flyg, bilresor, frakt … Vi menar att vi måste investera för att minska den klimatskuld vi skapar. Därför går all klimatkompensation från dig direkt Klimatkompensation är något man gör för sånt man måste göra och inte själv kan undvika att skapa utsläpp i. Flyg, bilresor, frakt … Vi menar att vi måste investera för att minska den klimatskuld vi skapar. Därför går all klimatkompensation från dig direkt till nya solceller.

Var sitter solcellerna? Vi monterar i ETC:s solcellsparker i Sverige och på stora tak (ofta kommunala tak). Vår idé är att börja där vi bor och verkar och först senare montera solceller i andra länder. Klimatnyttan är lika stor var solcellen än monteras. 

Hur räknar vi?
Vi gör ett snitt på små och stora paket och räknar med att det behövs 20 kr i klimat­kompensation per transport av en vara.

Källa: klimatkompensation.etc.se

Där kan du även klimatkompensera dina egna resor, livsstil mm.

Har du tidigare gjort en beställning på kulturhandla.nu kan du beställa en kompensation i efterhand. Det är ju heller inget krav att det paket du beställt och redan fått hem var från Kulturhandla.nu .
Det går utmärkt att klimatkompensera för varor du beställt från andra platser här på Kulturhandla.nu

Solceller någonstans klimatkompenserar hela din leverans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *