2 medlemsavgifter klara för beställning.

Spread the love

Ja nu är det nytt år, 2022, och det innebär bland annat nya medlemsavgifter i föreningar runt om i landet. En tanke jag har här på Kulturhandla nu är att göra det möjligt att hitta nya spännande eller viktiga föreningar, kanske en som du hört talas om eller en helt ny förening. Hittar du en ny förening på Kulturhandla nu är det bara att lägga till den medlemsavgiften i beställningen du håller på att göra så slipper du glömma bort att bli medlem. Naturligtvis kan du kontakta föreningen direkt och bli medlem i den, gör på det sätt som är enklast för dig, huvudsaken är att du blir medlem i den nya föreningen.

Ambitionen är att komplettera föreningens medlemshantering och få nya medlemmar som ej annars hade upptäckt föreningen eller åtminstone inte tagit steget att bli medlem.

I takt med att fler föreningar finns med på Kulturhandla nu hoppas jag att fler personer blir nya medlemmar i dessa.

För föreningen finns även möjlighet att sälja produkter som är kopplade till föreningen. Kulturhandla nu tar hand om beställning, betalning, packning, leverans och sätter in pengarna på föreningens bankgirokonto 1 gång i månaden.

De 2 föreningarna som är klara är Liegruppen och Dellenbanans Vänner

Dellenbanans Vänner www.dellenbanan.se

Dellenbanans Vänner arbetar för att tågen återigen ska rulla mellan Ljusdal och Hudiksvall. Nytt för i år är att medlemsavgiften är sänkt till 50:- för alla privatpersoner oavsett ålder eller sysselsättning. För företag och föreningar är avgiften fortfarande 300:-
1 års medlemskap i Dellenbanans vänner: >Beställ här<

Liegruppen www.liegruppen.se

Liegruppen är egentligen ingen förening med styrelse, stadgar och årsmöte utan en löst sammanhållen grupp personer som älskar att slå med lie. I dagsläget finns medlemmarna i Hudiksvall och Dellenbygden men det spelar ingen roll var i landet du bor.
Årsavgiften är 50:- och beställs via denna >länk.<

Vill du att din förening ska vara med på kulturhandla nu hör du av dig till butik@kultuhandla.nu
/Jörgen MohlénLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *