Första rollspelet på Kulturhandla nu

Spread the love

Jag har precis lagt in det första rollspelet under nya menyn rollspel som du hittar under upplevelser-böcker. Första Rollspelet är Nordiska Väsen från Fria Ligan. Det kommer även tärningar, kortlek och en spelledarskärm.

Snygga tärningar men du kan använda vilka sexsidiga tärningar som helst.

Jag har även en bok med mysterier men den kommer till försäljning lite längre fram.

”Välkommen till ett 1800-talets Norden där myterna är verkliga. Där vindpinade vidder täcks av ändlösa skogar, och ett fåtal städer står likt upplysningens ensliga fyrbåkar – en föraning om den stundande industrialiseringen. På landsbygden härskar fortfarande den gamla tron. Där vet folk vad som döljer sig i mörkret. De vet att dessa varelser måste blidkas. Fruktas.

Nordiska väsen – skräckrollspel i 1800-talets Norden är skrivet av Nils Hintze och baserat på illustratören och författaren Johan Egerkrans konstbok med samma namn. Spelet presenterar en mörk gotisk värld, stöpt i nordisk folktro och uråldriga myter. Spelreglerna använder en anpassad version av den prisbelönade År Noll-motorn.”

Du hittar rollspelet Nordiska Väsen HÄR

En av exemplaren kommer aldrig till försäljning för det kommer att nötas av mig. 🙂 Jag önskar dig en trevlig stund med Nordiska Väsen och några vänner. //Jörgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *