4 kg fotbollslitteratur

Spread the love

Fotbollsstjärnor 2011, 2015 och tidningen GOAL från 2011, 2015 och 2016 finns nu under loppisavdelningen. Zlatan, Ronaldo, Nemanja Matic, Neymar, Ousmane Dembélé, Fransessco Totti, Gareth Bale, Pogback, Kevin de Bruyne, Gerard Piquém, Harry Kane, Lionel Messi, Riyad Mahrez, Thomas Müller, Xavi…

GOAL är Sveriges främsta tidning om internationell fotboll med tyngdpunkt på de största ligorna i Europa som Premier League, La Liga och Serie A.

Varje nummer av GOAL innehåller närgångna intervjuer med de största stjärnorna och de hetaste talangerna, experternas analyser av de bästa lagen, rankinglistor, exklusiva fakta och actionfyllda posters.

I Fotbollsstjärnor hittar du 50 stjärnporträtt på de bästa spelarna med utförlig statistik och heta actionbilder. Du får de bästa målvakterna, de tuffaste backarna, de viktigaste mittfältarna, de giftigaste anfallarna och de mest lovande talangerna. Dessutom spännande läsning om de stora cuperna och de största ligorna.

Trevlig läsning!
/Jörgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *